Registrace prodloužena a bližší info

Online registrace na letošní bOuldermanii je prodloužena do 15.10.2010. Tudíž do pátku před závodama ;)

Myslíš, že Petráč je vostrej? Přijeď vyzkoušet naše hrubozrno! Drsný sever – drsná žula.

Přípravy na libereckou Bouldermanii jsou v plném proudu. V oblasti najdete více než 200 směrů, které prověří jak začátečníky, tak i zkušené borce. Všichni bouldr maniaci, kteří si chtějí zazávodit, ať se prosím přihlásí do 15. října tady na našem blogu (http://boulderingmania.blogspot.com/) .

Oficiální zahájení Bouldermanie vypukne v sobotu 16. října a samotná prezentace bude přímo na místě od 8 do 10 hodin dopoledne. Každý zaregistrovaný maniak obdrží průvodce oblasti, listinu s pravidly závodu, seznam žolíkových bouldrů a bodovací tabulku, do které si sám bude psát své přelezy. Vaše snažení bude ukončeno úderem 16 hodiny, kdy odevzdáte výsledky, které během chvíle vyhodnotíme a vyhlásíme nejlepší z každé kategorie, kteří obdrží hodnotné ceny od našich štědrých sponzorů.

Během celého dne se budete moct občerstvit v obou závodních sektorech. Pro hladové krky tu bude něco malého na zub a pro ty žíznivé nealko a všemi milované Svijanské pivo.

Úspěchy a sedřená bříška na prstech pak zapijeme u večerního táboráku, který bude pokračovat do ranních hodin.
Za sedřený lak z nehtů, díry v prstech a odřená kolena neručíme, proto bouldermatky s sebou.

Příjezd
Při cestě z jihu směrem od Hodkovic nad Mohelkou odbočíte z rychlostní komunikace vpravo na směr Doubí (Makro). Přes kruhový objezd první odbočkou, směr Doubí na ulici Hodkovická. Z ní na první světelné křižovatce odbočíte doprava do ulice Mařanova. Na kruhovém objezdu pak pojedete rovně do ulice Česká (třetí odbočka) a zde odbočíte u prodejny potravin doprava do ulice U Družby. Odtud budete pokračovat ulicí Šumná až k lesu na parkoviště.

Pokud budete přijíždět ze severu, projedete celý Liberec a odbočíte až na sjezdu směrem na Doubí (Makro). Zde odbočíte doprava a na kruhovém objezdu pod mostem rovně, první odbočka. Nyní budete pokračovat po ulici Mařanova a dál stejně, jako při cestě z jihu.
Posledních pár odboček bude označeno jménem závodu a šipkou, takže by nikdo neměl zbytečně bloudit.
Parkovat se dá hned v zatáčce u lesa nebo asi o 50m dál u rybníka (v mapce vyznačeno P), popř. podél silnice. Od obou parkovišť pak vedou cesty přímo k louce, kde proběhne prezentace.
Kontakt:
dalas.x@seznam.cz
no a samo tady na blogu

Nyní je něco přes 70 registrovaných chlapáků, holek a dětí na který už teď čeká v lese přes 200 kousků a ještě pořád přibejvaj ;)


0 komentářů:

Okomentovat