Přípravy závodu pomalu vrcholí

Přípravy boulderových závodů ve Vesci u Liberce zvolna pokračují a světlo světa spatřují stále nové kameny a lezecké směry. Ve stejném tempu vzniká i nový a zatím jediný průvodce oblasti.
náhled připravovaného průvodce
Závodit se bude ve čtyřech kategoriíchmuži, ženy, děti (do 15 let) a sběrač. V ceně startovného bude pro každého předem přihlášeného připraven průvodce oblasti. Za každý boulder obdrží závodník podle jeho obtížnosti příslušný počet bodů. Do výsledného pořadí se pak bude počítat 8 nejtěžších. Bonusem budou navíc tzv. žolíkové bouldery, které budou stanoveny pro všechny kategorie zvlášť. Ty se budou připočítávat navíc. Jinými slovy to znamená, že kdo vyleze jeden žolíkový boulder, bude si do výsledků započítávat 9 boulderů. V kategorii sběrač se bude počítat pouze celkový počet vylezených boulderů obtížnosti 4 a vyšší. Během celého závodu bude zajištěna možnost tekutého občerstvení, a to jak pro dospělé, tak i pro děti. O večerní podívanou se na konci dne postarají členové teamu Lajny.cz

Pro závodníky je nutná předchozí registrace přes registrační formulář (zde na na blogu). Pro každého přihlášeného bude k dispozici průvodce.  Pokud se někdo nepřihlásí, nemusí pro něj už zbýt.
Tajná Chodba 6B

Gladiator 7A
Sponzoři akce: Boreal, Petzl, Svijany, Coolich, Direct Alpine

1 komentářů:

My cousin recommended this blog and she was totally right keep up the fantastic work!










Laserové pruvodce svetla

 

Okomentovat